Yoga is what
everybody needs

Corona maatregelen

DE REGELS WAAR WIJ ONS ALLEMAAL AAN MOETEN HOUDEN!

1. BLIJF THUIS als je verkouden bent!

2. Het is helaas NIET toegestaan om je te verkleden in de aanwezige kleedkamers.

3. Wij komen allemaal via de achteringang één voor één naar binnen en gaan ook weer via de achteringang, één voor één naar buiten.

4. DEURBELEID:

  • Heb je de afgelopen 14 dagen contact gehad met personen die besmet waren met Covid-19, of waarvan de uitslag van een reeds uitgevoerde officiële test nog niet bekend is?
  • Heb je op dit moment griepverschijnselen of verkoudheidsklachten zoals: een neusverkoudheid, niezen, loopneus, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk of smaak?
  • Heb je huisgenoten met griepverschijnselen?

Heb je alle bovenstaande vragen met - nee - beantwoord, dan kun je gewoon naar de yogales komen.

Zo niet, dan kun je beter thuis blijven!

5. Desinfecteer je handen bij binnenkomst met de aanwezige ontsmettingsmiddelen.

6. Eenmaal in het leslokaal zal je naam worden geregistreerd op de aanwezigheidslijst. Verder moeten (sport)tassen en andere persoonlijke bezittingen op gepaste afstand van elkaar worden geplaatst.

7. De yogamatten moeten op minimaal 1,5 meter van elkaar worden gelegd.

8. Indien nodig, hoest of nies dan in de kom van je elleboog. Schud geen handen en houd gedurende de hele les voldoende afstand van elkaar!

9. Tijdens de yogales worden alleen verbale aanwijzingen gegeven.

10. Kijkers zijn NIET toegestaan.

Yoga Health & Spirit zal nauwkeurig letten op de naleving van bovenstaande regels!

In verband met Corona zijn er geen yogamatten voor algemeen gebruik aanwezig om besmetting te voorkomen. Mensen dienen oftewel een eigen yogamat mee te nemen of kunnen ter plekke bij ons, tegen een zeer gereduceerde prijs, een uitstekende yogamat met tas voor slechts € 20,- kopen.

Verder moet iedereen bij binnenkomst zijn/haar handen ontsmetten met de aanwezige ontsmettingsmiddelen en zullen de yogamatten op minimaal anderhalve meter van elkaar worden gelegd.