Yoga is what
everybody needs

Even voorstellen - Marijke van der Lee

Image
Na mijn voltooiing aan de Ballet- en Muziekschool en vervolgens de Dansacademie in Rotterdam, heb ik ongeveer 10 jaar lang, klassiek- en jazzballet, maar ook aerobics aan zowel kinderen als volwassenen gegeven.

Na de geboorte van mijn 2 dochters wilde ik mijn leven echter een andere wending geven en heb ik daarna meer dan 25 jaar als HR secretaresse voor een grote scheepswerf gewerkt. Wel ben ik daarbij altijd blijven sporten en bewegen.

15 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga en dat heeft mijn leven voorgoed veranderd. Bewegen met als doel om niet alleen lichamelijk, maar juist ook geestelijk gezond en in balans te blijven, was op dat moment precies wat ik nodig had. Yoga is voor mij niet alleen een opeenvolging van asanas (houdingen) om in conditie te blijven, het geeft me ook kracht, gezondheid, rust, bewustzijn, zelfdiscipline, energie en ‘last but not least’, heling.

Image
Na 15 jaar intensief yoga te hebben beoefend, besloot ik zelf yogadocent te worden en in juli 2020 heb ik mijn 200 hrs (RYT-200) diploma aan de AYA - Ashtanga Yoga Academy docentenopleiding in Rotterdam behaald.
Image

Nu ben ik mijn eigen yoga school ‘Yoga Health & Spirit’ in Hoeven begonnen, waar ik voorlopig Hatha en Ashtanga yogalessen zal geven.

Mijn wens en streven is om mensen die, om wat voor reden dan ook, lichamelijk of geestelijk vast zijn komen te zitten, door middel van yoga, weer sterker, gezonder en weerbaarder te maken. Door de yogalessen een sociaal karakter te geven, wil ik ook proberen mensen met elkaar te verbinden in een open en aangename atmosfeer. Het zou mij een dankbaar en gelukkig mens maken als ik op kleine schaal kan bijdragen aan een betere en gezondere maatschappij.

Doe mee met een gratis proefles!
Neem contact met ons op